Foto

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen.
U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen binnen Nederland circa 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder, retourzendingen onder rembours worden niet door ons geaccepteerd.
Retourzendingen dienen voorzien te zijn van een track&trace code, 010 Airsoft is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor niet afgeleverde of zoekgeraakte retourzendingen.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.
Klik om gebruik te maken van dit recht op deze link: https://www.010airsoft.nl/Retourformulier  en vul het formulier in. Na het versturen van het formulier krijgt u hiervan een bevestiging, print deze uit en voeg deze toe aan uw retourzending

U kunt uw retour opsturen naar:
010 Airsoft
tav Afdeling Retouren
Zuidpoolsingel 186
2408BR Alphen ad Rijn

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retour terugstorten mits het product in goede orde retour ontvangen is.

Let op: Stuur géén producten retour zonder het retourformulier ingevuld te hebben en naar ons gestuurd te hebben, retouren zonder retourmelding kunnen wij niet in behandeling nemen. Stuur uw retour naar bovenstaand adres, níet naar ons magazijn in Breda.

Vanwege de opheffingsuitverkoop accepteren wij enkel retour gestuurde producten die foutief verstuurd zijn, defect zijn of andere productfouten bevatten.