Levering, verzendkosten & Afterpay


Levering:


Wij doen zorgvuldig ons best uw bestelling zo spoedig mogelijk bij u af te leveren. Bestellingen van voorradige producten die op werkdagen vóór 23:00 en op zondag vóór 18:00 worden gedaan, verzenden wij diezelfde dag nog. Op elke productpagina staat een indicatie van de levertijd van dat product. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk telefonisch of via email van op de hoogte.

Het kan voorkomen dat een product bij zowel ons als de leverancier niet voorradig is, wilt u op de hoogte gehouden worden wanneer een product weer leverbaar is voeg deze dan toe aan uw verlanglijstje en stel een email herinnering in.

Levering van voorradige producten verloopt via de pakketdienst van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen. De besteldagen en verwachte bezorgdagen (voor Nederlandse klanten) zijn als volgt:
 
Besteld op: 
 
Verwacht bezorgmoment: 
 
Maandag voor 23:00  Dinsdag 
Dinsdag voor 23:00 Woensdag 
Woensdag voor 23:00  Donderdag 
Donderdag voor 23:00  Vrijdag 
Vrijdag voor 23:00 Zaterdag 
Zaterdag Maandag
Zondag voor 18:00 Maandag

Producten die voorradig zijn bij de leverancier worden voor u op bestelling geleverd, levering hiervan vind in de regel plaats via de pakketdienst van DPD.

 

Verzendkosten:

Voor verzending binnen Nederland betaalt u bij ons €8,95 aan verzendkosten, ongeacht het aantal artikelen wat u per bestelling plaatst (tot 10kg). De verzendkosten voor België bedragen €9,95.
Bij bestellingen boven de €75 (voor België €100) betaalt u geen verzendkosten.
De verzendkosten worden zowel in uw winkelwagen als op het bestelscherm getoond.
Alle producten worden via PostNL door ons verzonden. 
 

AfterPay – Achteraf betalen (Nederland & België)

Als u voor AfterPay als betaalmethode kiest voert Afterpay voor www.010airsoft.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat je een betaaloverzicht ontvangt van AfterPay. Met de AfterPay App kun je dit betaaloverzicht inzien en betalen, veilig en heel eenvoudig vanaf je smartphone. In de online omgeving Mijn AfterPay kun je jouw betaaloverzichten vanaf je computer of tablet beheren. AfterPay houdt je op de hoogte via pushnotificaties & e-mail wanneer er een betaaloverzicht voor je klaar staat. Ter goedkeuring van je verzoek om achteraf te betalen voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in zijn privacy statement. Mocht onverhoopt jouw verzoek tot betaling met AfterPay niet geautoriseerd worden, dan kun je jouw bestelling natuurlijk betalen met een andere betaalmethode. Je kunt voor vragen altijd contact opnemen met AfterPay. Voor meer informatie verwijzen wij je door naar AfterPay.