Gate Titan V2 NGRS Advanced Set Front Wired

TITAN™ is een drop-in MOSFET die je AEG zal transformeren in een geavanceerd trainingswapensysteem. Extreem snelle triggerrespons en 20 speciale functies geven de gebruiker het tactische voordeel o...

Verzendkosten

€ 0,00 

Standaard levertijd

10-15 werkdagen (Op voorraad bij leverancier)

€ 187,90
Prijs per stuk

Voorraad :

Het aantal Spaarpunten dat je voor dit product ontvangt is 187
Variatie: Gate Titan V2 NGRS Advanced Set Front Wired
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

TITAN™ is een drop-in MOSFET die je AEG zal transformeren in een geavanceerd trainingswapensysteem. Extreem snelle triggerrespons en 20 speciale functies geven de gebruiker het tactische voordeel om de geweercapaciteit aan te passen aan alle missievereisten. Deze versie is bedoeld voor geweren met naar voren uitstekende draden.

TITAN V2 NGRS™ is een besturingssysteem dat speciaal is ontworpen voor Next Generation-replica's uit Tokyo Marui met Recoil Shock-systeem en V2-versnellingsbakken.
De NGRS-versie heeft een volledig nieuwe triggersensor, die een zeer nauwkeurige triggerrespons mogelijk maakt: hij kan worden ingesteld tot 50 gevoeligheidsniveaus voor de eerste millimeter trekkracht en tot 420 voor de hele triggerbeweging.

TITAN V2™ Advanced Set is de beste optie voor klanten die op zoek zijn naar een complexe oplossing. De GEAVANCEERDE firmware-editie biedt een breed scala aan functies en geeft toegang tot de statistieken en TITAN World Rankings en maakt het ook mogelijk om TITAN aan te sluiten op pc, Mac en Android-apparaat.


Belangrijkste functies:

TRIGGER SENSOR (gen.3) - Dankzij de nauwkeurige trigger-sensor van de 3e generatie maakt een trigger-respons met grote precisie mogelijk: hij kan worden ingesteld tot 50 gevoeligheidsniveaus voor de eerste millimeter en afhankelijk van de triggerconstructie zelfs 420 mogelijke gevoeligheidsinstellingen. Het kan eenvoudig worden aangepast aan de voorkeur van de gebruiker door de GATE Control Station™-app.
BOLT CATCH - volledig compatibel met de Tokyo Marui V2 Next Generation-sensor die een leeg magazijn detecteert en werkt als een boutvanger die lege schoten voorkomt.

TRIGGER GEVOELIGHEIDSAANPASSING - laat toe om de triggergevoeligheid aan te passen aan de voorkeur en vaardigheid van de gebruiker zonder dat het geweer hoeft te worden gedemonteerd.

CONFIGUREERBARE BRANDKEUZE (gen.2) - geeft de mogelijkheid om de brandkiezer te programmeren. Er zijn maximaal zes modi: - VOORRAAD BEDRADING SEMI/AUTO
- VEILIG-HALF-AUTO
- VEILIG-HALFHALF
- VEILIG-HALF-BURST
- VEILIG-BURST-AUTO
- SAFE-SEMI-BURST/AUTO (kort indrukken - BURST, lang indrukken - AUTO)
- SEMI-BURST-AUTO (SAFE-modus via de snelle schakelaar SAFE-SEMI-SAFE)

CYCLUSDETECTIE - TITAN detecteert nauwkeurig in welke positie de cyclus moet eindigen. Daarom produceert zelfs de kortste triggeractie ten minste één volledige cyclus.

PRE-COCKING (gen.2) - zorgen voor een triggerreactie vergelijkbaar met een echt pistool. Het zorgt voor initiële veercompressie, wat de triggerrespons aanzienlijk versnelt. Er zijn drie BOOST-opties: HIGH / MID / LOW en PRE-COCKING-MODI:
- AUTO-MODUS - de veer wordt automatisch gecomprimeerd na elke opname,
- TRIGGERMODUS - de eerste triggeractie comprimeert de veer en de tweede triggeractie vuurt het schot af.
BURST (gan.2) - maakt het mogelijk om een ​​vooraf bepaald aantal BB's (2-10 ronden) te schieten.

ROF STAB - maakt het mogelijk om de manier waarop de ROF Control werkt te veranderen:
- AAN - ROF-besturing gebruikt PWM om ROF te verlagen. Dankzij deze versnellingsbak werkt soepel wat slijtage van interne onderdelen van AEG vermindert.
- UIT - ROF-besturing voegt pauzes tussen opnamen toe om ROF te verlagen. Het geeft een meer realistische ervaring.

SNIPER DELAY - neem vertraging op tussen elke SEMI-opname om de vertraging van herladen of terugslag te simuleren. Het kan worden ingesteld op 0,5 s, 1 s, 2 s of 3 s vertraging.

SLIMME TRIGGER - maakt een snellere triggerrespons mogelijk. Het werkt met het ROF-besturingssysteem. Tijdens de eerste opname stelt de microprocessor de ROF Control in op 100%. Na de eerste opname schakelt hij over naar een eerder geprogrammeerde waarde (bijv. 50%). Als gevolg hiervan wordt het eerste schot met volle vuursnelheid afgevuurd en daaropvolgende schoten met een verminderde ROF.

AUG MODE - Geniet van een progressieve trigger vergelijkbaar met de legendarische Aug. Activeer deze modus en stel twee verschillende triggergevoeligheden in. Lichtjes aan de trekker trekken produceert SEMI of BURST-vuur en verder aan de trekker trekken produceert BURST- of AUTO-vuur (afhankelijk van de vuurkeuzemodus).

BATTERIJBESCHERMING (gen.2) - tegen overontlading van de batterij. De microprocessor bewaakt continu de accuspanning. Wanneer de spanning tot een kritiek niveau daalt, staat de controller geen flitsen toe. Wanneer de accuspanning tot een vooraf bepaald niveau daalt, trilt de motor met regelmatige tussenpozen.

SMART FUSE - elektronische zekering met een nauwkeurige stroomsensor. Een combinatie van stroom-, spannings- en temperatuurmetingen maakt een AEG-installatie zeer betrouwbaar. Het beschermt de MOSFET tegen oververhitting, overbelasting en kortsluiting. Als je airsoftpistool vastloopt, beschermt de functie de motor en batterij tegen beschadiging.

MOSFET verzendt de energie van de batterij rechtstreeks naar de motor, waarbij de traditionele mechanische triggercontacten worden omzeild. Als gevolg hiervan krijgt de replica een hogere vuursnelheid, een snellere triggerrespons en zijn de contacten beschermd tegen burn-out.

INGEBOUWDE ZELFTEST Hiermee kunt u snel controleren of het apparaat goed werkt.

COATING - Dankzij de speciale coating is het product bestand tegen atmosferische omstandigheden (militaire specificatie MIL-V-173C).

Sorteren op:

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Jouw vraag is verzonden! Bedankt.

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.

Anderen bekeken ook
Recent bezochte artikelen
Meest bekeken producten
De waardering van www.010airsoft.nl bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 53 reviews.